Önkéntesség

Amennyiben szeretne önkéntes munkát vállalni a szentatya csíksomlyói látogatása idején, kérjük töltse ki az alábbi linken elérhető jelentkezési lapot és küldje el nekünk elektronikusan.
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy az önkéntes munka semmilyen juttatással nem jár, tehát jelentkezésével azt is elfogadja, hogy befektetett munkájáért, szolgálatáért nem kér semmilyen pénzbeli vagy más anyagi fizetséget.
Nagyon köszönjük jelentkezését és Isten áldását kérjük életére és szolgálatára!
Minden jelentkezőnek külön jelentkezési ívet kell kitölteni!

Az önkéntesnek jelentkezés mellett a Pontifex.ro-n történő regisztrálás továbbra is szükséges feltétele a belépőjegyekhez való hozzájutásnak.

Önkétesek regisztrációs űrlapja.

Pontifex.ro

Aktuális

Vízi Elemér - Fotó: Magyar Kurír

„A pápának szívügye, hogy felnőtt egyházat szeretne, amely Isten lelkével együtt megy, együtt halad” – vallja Vízi Elemér csíkszeredai születésű jezsuita szerzetes, a jezsuita rend magyar rendtartományának provinciálisa, akivel Bodó Márta beszélgetett Ferenc pápáról, illetve a pápalátogatás lehetséges hozadékairól.

szekelykapu papalatogatas emlekere

„Őseidnek szent hitéhez, nemzetednek gyökeréhez, testvér, ne légy hűtlen soha!” – Wass Albert szavai olvashatók azon székelykapu kontyfáján, amelyet a Hargita, Maros, Háromszék, azaz a székely megyék összefogásának köszönhetően a június 1-jei csíksomlyói pápalátogatás tiszteletére állítottak fel a Hármashalom oltárhoz vezető makadám úton.