Önkéntesség

Amennyiben szeretne önkéntes munkát vállalni a szentatya csíksomlyói látogatása idején, kérjük töltse ki az alábbi linken elérhető jelentkezési lapot és küldje el nekünk elektronikusan legkésőbb 2019. március 31-ig.
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy az önkéntes munka semmilyen juttatással nem jár, tehát jelentkezésével azt is elfogadja, hogy befektetett munkájáért, szolgálatáért nem kér semmilyen pénzbeli vagy más anyagi fizetséget.
Nagyon köszönjük jelentkezését és Isten áldását kérjük életére és szolgálatára!
Minden jelentkezőnek külön jelentkezési ívet kell kitölteni!

Az önkéntesnek jelentkezés mellett a Pontifex.ro-n történő regisztrálás továbbra is szükséges feltétele a belépőjegyekhez való hozzájutásnak.

Önkétesek regisztrációs űrlapja:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnFDqCWM4J1hX0M9Mr2L9KWfsmfp617hQeCs7fFhLKim8ALw/viewform?vc=0&c=0&w=1

 

Pontifex.ro

Aktuális

Pápaváró címmel heti műsor indult az erdélyi Mária Rádióban március 13-án, Ferenc pápa megválasztásának 6. évfordulóján. A szombat délelőttönként (10:30-tól)  jelentkező adás friss hangoló a szentatya június elsejei látogatására. Az első műsor felvétele itt hallgatható meg.

A romániai magyar katolikusok számára szerkesztett Vasárnap katolikus hetilap és Romkat.ro katolikus portál nevében kerestük meg Miguel Maury Buendía  pápai nunciust, a Vatikán romániai nagykövetét azzal a kéréssel, hogy kérdéseinkre válaszoljon, olvasóinkkal ossza meg gondolatait a pápalátogatás előkészületeiről.